Less på att torka din blöta hund med handdukar efter en regnig promenad?

Siccaro

Med våra produkter får du en effektiv och snabb torktid på 15-20 minuter vilket markant förkortar tiden som din hund står blöt och kall. Beskyddar hunden och reducerar dålig lukt. Du kan ta med dig oss när du är på språng och vi klarar också en runda i tvättmaskinen.

Kolla in hela samlingen av torktäcken här

Spara 15% med rabattkoden:

regnig15

För alla hundägare

Från blöt till torr på 15 minuter

Inga fler blöta och illaluktande handdukar och vatten över hela väggarna efter en promenad i regnet. Våra produkter är framtagna för att göra livet enklare för alla hundägare – och de är också bekväma för hunden!

Torktäcket är världens mest effektiva sätt att torka din hund på. På bara 15 minuter från dyblöt så har du en nu, soffa-torr hund.

Våra täcken täcker alla behov. Från att hjälpa till efter en regning dag, när hunden behöver ett bad eller efter en simtur i sjön eller havet.

Hitta ett torktäcke till din hund här

Ingen mer blöt-hund lukt

Sparar din tid och reducerar dålig lukt

Är du trött på att torka din hund med en handduk? Med våra torktäcken kan både du och din hund slippa krånglet med alla våta handdukar. Din hund har full rörelsefrihet samtidigt som du får en mycket kortare torktid och ett mer tillfredsställande resultat.

Våra produkter är tillverkade med antibakteriell bamboo vilket hjälper till att reducera den odör som uppstår när hunden är blöt, vilket gör dem ideala, oavsett om du är hemma eller på språng. Vi garanterar att din tur hem från en blöt och regning utflykt kommer vara en helt annan upplevelse med Siccaro’s torktäcke.

Släng bort handduken idag - bläddra i vår samling av torktäcken

Ta hand om varandra

Ganska enkelt

Våra hundar är en konstant källa till lycka, välmående och frisk luft. Oavsett väder. Så mycket som de ger oss, så tycker vi att vi borde ge något tillbaka till dem. Och det gör vi bäst genom att ta hand om varandra.

Din hund är lika mottaglig för väder och vind, som du är. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att ge din hund ett långt och lyckligt liv. Våra torktäcken reducerar tiden som din hund står våt och kall. Som hundägare så har du möjligheten att förebygga risken för att din hund ska utveckla bland annat fukteksem eller artros.

Vi har produkter till alla typer av hundar. Oavsett om din hund behöver extra beskyddelse ute på fältet eller om du helt enkelt vill göra badning och blöta promenader till en enkel, kul och luktfri upplevelse.

Fortfarande i tvivel? Hör vad våra kunder säger om våra produkter.

Gå till den fullständiga samlingen av torktäcken för att se dina alternativ!

Vad våra kunder säger

Håll hunden torr och varm

Rekommenderas av veterinärer

”Jag tror faktiskt att alla hundraser skulle ha nytta av ett torktäcke.” – Marika Kristensen, Veterinär på Ølby djursjukhus

Ett torktäcke är inte bara en stor hjälp i vardagslivet med en blöt hund, men också en fördel för hundens välmående. Många veterinärer rekommenderar Siccaro för vattenälskande hundar och aktiva hundar eftersom en torr och varm hund har mindre risk att drabbas av hudsjukdomar, exempelvis fukteksem eller muskel- och ledskador som ett resultat av ett aktivt liv.

Nu med ännu mer täckning av bakbenen

Det ultimata torktäcket

Siccaro Solution / 55 Drying Coats

Solution / 55

€159

Osäker på vilken modell som är rätt för dig?